Kondor Anna

A személyes márka kialakítása alapvető fontosságú az üzleti élet vezetői számára, hiszen egész pályájukat, karrierívüket meghatározhatja.

Különösen így van ez a mai dinamikusan változó külső környezet mellett. Tapasztalataim szerint a personal brand képes arra, hogy partnereinkben hosszú távú percepciókat keltsen. Ezek pedig meghatározzák a jövőbeli viszonyok minőségét is.

Célom, hogy ügyfeleimet hozzásegítsem a személyes céljaikat valóban támogató márka kialakításához.

A personal branding során nem csupán egy pillanatnyi megoldást mutatok meg partnereimnek, de a közös munka során olyan stratégiát sajátíthatnak el, amelynek mentén képessé válnak személyes céljaik minél teljesebb eléréséhez.

Kondor Anna vagyok, pénzügy szakos közgazdász, a Goodwill Communications pénzügyi PR-kommunikációs ügynökség ügyvezető partnere.

Szakmai tapasztalataimat elsősorban pénzügyi magánbefektetők, kockázatitőke-befektetők, bankok és biztosítótársaságok számára végzett kommunikációs tanácsadás, valamint tőzsdei és tőzsdére igyekvő társaságok számára végzett tranzakciós és befektetői PR-kommunikáció területén szereztem. Az utóbbi években egyre inkább a stratégiai tanácsadás és a vezetői pozicionálás (CEO branding, personal branding) területén vezetek projekteket.

A Goodwill Communicationst 2003-ban alapítottam, amelyet azóta ügyvezető partnerként irányítok. A cég képviselete mellett kiemelt projekteket vezetek, és a szakmai fejlesztést irányítom.